Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

21. listopad. 2021.

Korak ispred zime

“Jedna od najvažnijih stvari koju možete učiniti na ovom svijetu je dati ljudima do znanja da nisu sami!” – Shannon L. Alder. Upravo stoga obiteljima koje su u nekoliko sekundi ostale bez svojih domova, a sada žive u kontejnerima, Udruga DOBRO DOBRIM DoDo nastoji omogućiti dostojanstvenije životne uvjete, prikupljanjem sredstava za izgradnju montažnih i drvenih kuća te dogradnju privremenih stambenih jedinica uz kontejner.

Uz nadolazeću zimu, udruga Dobro dobrim DoDo želi osigurati ljudima ovoga kraja mirnije i toplije blagdane poboljšanjem kvalitete njihovih stambenih i životnih uvjeta, koji su trenutno vrlo teški kako fizički, tako i emotivno.

Osim na dogradnju privremenih stambenih jedinica, sredstva će iskoristiti za planirane projekte izgradnje štala za smještaj stada ovaca, krava i ostalih domaćih životinja koje također trebaju svoja skloništa, čime bi se osigurao ostanak obitelji na ovom području opskrbivši im kružno gospodarstvo, te povratak mladih obitelji selu i uzgoju.

Trenutno na području Banovine DoDo pomaže u realizaciji više različitih projekata za čiji su završetak potrebna dodatna sredstva.

Pridružite nam se i svojim donacijama pomozite kako bi obitelji na području Banovine, ali i brojne domaće životinje i kućni ljubimci zimu dočekali na toplom i sigurnom! Donirati možete OVDJE!

Sredstva Vaših cijenjenih donacija troše se namjenski i odgovorno, a sve naše akcije popraćene su javnim objavama, kako objavama same udruge DO DO, tako i objavama hrvatskih i stranih medija.

Završetak ovih projekata ovisi i o Vašoj pomoći!

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija