Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. prosinac. 2019.

Kreativa po ‘Križevečkim štatutima’

Odličan odaziv, aktivno sudjelovanje i dobar miks svih generacija, obilježili su prvu križevačku radionicu u mreži ‘Kreativni gradovi Hrvatske’.

Sastav polaznika nametnuo je i teme u kontekstu identiteta i turističkog profila grada. Od povijesnih i baštinskih, do aktualnih suvremenih, osobito u sferi održivih izvora energije, informacijskih tehnologija i građanskog financiranja gradskih projekata. Uz brojne životne i razvojne teme, nije se moglo mimoići ‘Križevečke štatute’, koje pomalo nagriza zaborav, ali zapravo još uvijek imaju ‘dušu’ i moglo bi ih se pametnim programima vratiti u život i među mlade. Možda čak i kao jedinstvenu zajedničku nit brendinga grada. Štatuti slave radost življenja i kulturu druženja, a to su svakako vrijednosti oko kojih se može izgraditi atraktivna priča. U svakom slučaju, duh kreativnosti, inovacija i pozitivnih promjena, koji djelatnici u kulturnim i kreativnim djelatnostima unose u svoje projekte, obećavaju nove iskorake i izazove.

Najave događanja

Sve najave događanja

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija