Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

02. prosinac. 2019.

Kreativna Pleternica – hrabre vizije i ambiciozni planovi

S hrabrom vizijom i snažnom željom da bude gospodarski lider Požeško slavonske županije i grad ugodnog življenja, Pleternica se uključila u rad mreže Kreatvini gradovi Hrvatske.

Iako, kao i većina Hrvatske, proživljava iseljavanje mladih, Pleternica nastoji svojim planovima i strategijama stvarati životne uvjete koji će privući odseljene da se vrate, a kreativnima i poduzetnima osigurati kvalitetnu potporu u ostvarivanju njihovih projekata.
Vjeru u ostvarenje tih planova svakako osnažuje otvorenost dijaloga, aktivna i kreativna suradnja javnog i civilnog sektora u pripremi brojnih popularnih programa i manifestacija, te međusobno razumijevanje i solidarnost onih mlađih, koji dolaze i preuzimaju ključne funkcije, sa zrelijim generacijama, koje i dalje aktivno sudjeluju, rado prenose svoja iskustva i srdačno prihvaćaju suvremene incijative.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija