Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

30. kolovoz. 2017.

Kreće novi ciklus Obuke savjeta mladih – iskažite interes!

Udruga gradova u RH pokreće novi ciklus Obuke savjeta mladih koja je namijenjena članovima županijskih, gradskih i općinskih savjeta mladih, predstavnicima izvršnih i predstavničkih vlasti, stručnih službi, organizacija mladih i za mlade, kao i zainteresiranim pojedincima.

Obuke su jednodnevne, a provode ih po 2 educirana trenera koja posjeduju praktična znanja s područja lokalne samouprave i djelovanja savjeta mladih.

Sudjelovanje na obuci je za polaznike besplatno i ne naplaćuje se kotizacija.

Obuke će se, u pravilu, održavati subotom u odgovarajućem prostoru čije je osiguranje obveza grada – domaćina.

Na obuku mogu biti pozvani i sudionici iz okolnih jedinica lokalne samouprave, kao i s regionalne razine. Uvjet za održavanje obuke je najmanje 15 sudionika.

Prijave interesa za održavanjem obuke u vašem gradu, dogovor oko termina, upiti i/ili više informacija na mario@udruga-gradova.hr.

U dosadašnjem periodu održano je ukupno 26 obuka u 19 županija, s gotovo 500 sudionika.

Okvirni program obuke možete vidjeti ovdje.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija