Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

26. kolovoz. 2013.

LAF 53924 – seminar o anti-korupcijskoj borbi i sukobu interesa

Poštovani članovi Udruge gradova, Pozivamo vas da se prijavite za sudjelovanje na LAF seminaru o anti-korupcijskoj borbi i sukobu interesa koji će se održati u Bruxellesu od 11. do 13. rujna 2013.

Troškove prijevoza i smještaja osigurava organizator seminara – Europska komisija. Program seminara kao i prijavni obrazac možete pronaći u privitku.

Potencijalni sudionici trebaju ispuniti prijavni obrazac u privitiku te dostaviti ga zajedno s CV-om i kratkim pismom motivacije na engleskom jeziku do utorka 27. kolovoza, na e-mail adresu marko@udruga-gradova.hr. Na temelju pristigle dokumentacije petoro lokalnih službenika iz Hrvatske biti će izabrano za sudjelovanje na seminaru.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija