Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

26. kolovoz. 2013.

LAF 53924 – seminar o anti-korupcijskoj borbi i sukobu interesa

Poštovani članovi Udruge gradova, Pozivamo vas da se prijavite za sudjelovanje na LAF seminaru o anti-korupcijskoj borbi i sukobu interesa koji će se održati u Bruxellesu od 11. do 13. rujna 2013.

Troškove prijevoza i smještaja osigurava organizator seminara – Europska komisija. Program seminara kao i prijavni obrazac možete pronaći u privitku.

Potencijalni sudionici trebaju ispuniti prijavni obrazac u privitiku te dostaviti ga zajedno s CV-om i kratkim pismom motivacije na engleskom jeziku do utorka 27. kolovoza, na e-mail adresu marko@udruga-gradova.hr. Na temelju pristigle dokumentacije petoro lokalnih službenika iz Hrvatske biti će izabrano za sudjelovanje na seminaru.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija