26. kolovoz. 2013.

LAF 53924 – seminar o anti-korupcijskoj borbi i sukobu interesa

Poštovani članovi Udruge gradova, Pozivamo vas da se prijavite za sudjelovanje na LAF seminaru o anti-korupcijskoj borbi i sukobu interesa koji će se održati u Bruxellesu od 11. do 13. rujna 2013.

Troškove prijevoza i smještaja osigurava organizator seminara – Europska komisija. Program seminara kao i prijavni obrazac možete pronaći u privitku.

Potencijalni sudionici trebaju ispuniti prijavni obrazac u privitiku te dostaviti ga zajedno s CV-om i kratkim pismom motivacije na engleskom jeziku do utorka 27. kolovoza, na e-mail adresu marko@udruga-gradova.hr. Na temelju pristigle dokumentacije petoro lokalnih službenika iz Hrvatske biti će izabrano za sudjelovanje na seminaru.