Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

19. svibanj. 2020.

Living Streets! – poziv gradovima za iskaz interesa

Želite li transformirati ulice svoga grada u poticajne točke susreta građana i održiva mjesta druženja? Omogućite to organiziranjem Living Streets projekta u vašem gradu i saznajte što građani žele.

Living Streets pomaže jedinicama lokalne samouprave unaprijediti suradnju s građanima i pokrenuti bolju interakciju u planiranju i upravljanju, da djeluju kao partneri, prijatelji i susjedi na obostrano zadovoljstvo. Građani tako mogu privremeno pretvoriti ulicu u mjesto o kojem su oduvijek sanjali, a to u konačnici može dovesti do mjesta koje je ljepše za život i rad, u kojem su građani aktivno uključeni u proces donošenja odluka.

Prijaviti se mogu svi hrvatski gradovi koji su potpisnici povelje Sporazuma gradonačelnika (Covenant of Mayors).

Prijave su otvorene do 1. srpnja 2020. godine u ponoć (24.00h), a tekst poziva i upute za prijavitelje te prijavni obrazac pronaći ćete na stranici Terra Hub-a.

Ispunjeni Prijavni obrazac potrebno je poslati e-mail adresu TERRA Hub-a info@terrahub.eu

Ukratko – temeljem prijave odabranim gradovima odobrit će se bespovrata sredstva iz EUKI fonda do iznosa od 20.000 EUR za provedbu Living Streets-a u gradu!

  1. Javni poziv i upute za prijavitelje
  2. Prijavni obrazac
  3. Izjava gradonačelnika

EUKI Living Streets projekt okupio je zajednicu europskih gradova u energetskoj tranziciji Energy Cities te tri različite organizacije – iz Portugala to je Oeste Sustentavel, iz Grčke to je Sustainable City Network i Terra Hub iz Hrvatske. Living Streets je projekt financiran iz programa EUKI (Europska klimatska inicijativa) njemačkog Federalnog ministarstva okoliša, zaštite prirode i nuklearne sigurnosti. Više informacija o projektu dostupno je na engleskom jeziku na stranici https://energy-cities.eu/project/life-living-streets/

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija