Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

10. listopad. 2021.

L’Oréal fond za obnovu prirode

Riječ je o novoosnovanom, globalnom fondu Grupe koji za cilj ima pomoći investicijskim projektima koji potiču obnovu ekosustava i pozitivno utječu na lokalnu kvalitetu života.

Saznajte više informacija:
https://www.loreal.com/en/articles/commitments/fund-for-nature-regeneration/

Projekt može provoditi javni, privatni ili neprofitni sektor, a podržava se, naravno, i partnerstvo između njih. Bitno je da projekti utječu na potrebe lokalnih zajednica, budu neposredno usmjereni ka stvaranju radnih mjesta u domeni regeneracije i zaštite prirode te potiču poslove i gospodarske aktivnosti koje su projekti posljedično generirali.

Odluku o financiranju donosi tim koji upravlja Fondom u suradnji s Mirovom, francuskom tvrtkom za upravljanje investicijskim fondovima kojoj je povjerena ova uloga, a ne lokalni ured L’Oreal Grupe u regiji Adria-Balkan.

Napominjemo kako ovo nije klasičan grant making Fond, već investicijski stoga je za isti potrebna dobra priprema i kvalitetan, dobro osmišljen razvojni projekt koji zadovoljava namjenu Fonda.

Pozivamo vas da pročitate više o Fondu, kriterijima za prijavu i podijelite ove informacije svim zainteresiranim i relevantnim dionicima u vašem gradu.

Za dodatne upite možete se obratiti gosp.Darku Suljičiću putem e-mail adrese: darko.suljicic@loreal.com

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija