Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

10. travanj. 2019.

Međunarodna konferencija „Croatia East Europe Ethics and Compliance 2019“

Druga međunarodna konferencija „Croatia East Europe Ethics and Compliance 2019“ (CEEEC 2019) na temu poslovne etike i usklađenosti, održat će se u Opatiji, 18. i 19. travnja u Amadria Konferencijskom parku 25/7.

Između ostalog, konferencija podupire jačanje općih principa dobrog upravljanja koji podrazumijevaju odgovornost, učinkovitost, transparentnost i pravičnost javnog sektora. S obzirom na teme koje obrađuje, konferencija predstavlja nesvakidašnji, vrijedan izvor edukacije i znanja za službenike povjerenike i povjerenike za etiku čime se doprinosi jačanju njihovih kompetencija i njihovom stručnom usavršavanju. Službeni jezici konferencije su hrvatski i engleski, a tijekom konferencije osigurano je simultano prevođenje.

„Croatia East Europe Ethics and Compliance 2019“  obrađuje teme poslovne etike, usklađenosti, prijave nepravilnosti, spolnog uznemiravanja, anti-korupcije, sukoba interesa, rizika i ljudskih potencijala te je jedina takva konferencija u široj regiji. Kao i prošle godine, konferencija ugošćuje predavače i stručnjake iz cijelog svijeta, koji će svojim znanjem i iskustvom pomoći u dijeljenju dobre prakse koja nedostaje na ovim prostorima. Jedan od ciljeva konferencije je podići svijest o etičkom promišljanju u javnom sektoru te, između ostalog, istaknuti važnost etičkog upravljanja u javnoj upravi, jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave,javnopravnim tijelima te trgovačkim društvima u javnom vlasništvu.

Prijave i više informacija OVDJE.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija