Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

03. veljača. 2014.

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja organizira seriju predavanja za komunalne redare

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja organizirat će tijekom veljače seriju predavanja u sklopu pripreme i potpore komunalnim redarima u provedbi odredaba Zakona o građevinskoj inspekciji („Narodne novine“, broj 153/13).

Prvo je predavanje zakazano već za ponedjeljak 3. veljače 2013. godine u dvorani Ministarstva gospodarstva u Zagrebu, a organizirano je za predstavnike gradova i općina s područja susjedniih županija, Zagrebačke, Karlovačke, Sisačko-moslavačke i Grada Zagreba. Ministarstvo će daljnje termine predavanja redovito i pravodobno oglašavati na svojoj službenoj web stranici www.mgipu.hr Svoje upite i prijedloge možete dostavljati neposredno putem e-mail adrese komunalni.redar@mgipu.hr.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija