Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

28. rujan. 2021.

Ministarstvo turizma i sporta osiguralo stipendije

Ministarstvo nastavlja s Programom poticanja obrazovanja kadrova u ugostiteljstvu i turizmu – „Stipendije“ u cilju motiviranja mladih za ugostiteljsko-turistička zanimanja podizanjem standarda za vrijeme školovanja, osiguranjem kvalitetne stručne prakse, u konačnici sigurnim zapošljavanjem.

Ministarstvo je za 2022. godinu osiguralo dodatna sredstva kako bi bili u mogućnosti povećati broj stipendista i visinu pojedinačne stipendije.
Pozvalo je gradove da se, kao osnivači škola, uključe u Program na način da ukažu školama na ovaj Program te ih upute na daljnju suradnju s gospodarskim sektorom u turizmu.
Također, poziva škole da upoznaju učenike i roditelje s mogućnostima koje ovaj Program pruža u rješavanju pitanja njihovih kompetencija i zapošljavanja te ih motiviraju da postanu korisnici stipendije Ministarstva i partnera.
Javni poziv Ministarstva koji je u pripremi bit će objavljen na mrežnim stranicama https://mint.gov.hr/ u listopadu ove godine.
Za pitanja i pojašnjenja obratite se direktno Ministarstvu putem stipendije@mints.hr

Stipendije – dopis

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija