Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

31. svibanj. 2016.

Ministarstvo protiv Ministarstva

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja dalo je svoj osvrt na primjenu odredaba Zakona o pogrebničkoj djelatnosti.

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja naglasilo je kako smatra nezakonitim tumačenje odredaba Zakona o pogrebničkoj djelatnosti Ministarstva poduzetništva i obrta iz travnja ove godine te se na taj način priklonilo argumentaciji gradova u smislu da pogrebnička djelatnost prestaje biti komunalna i postaje gospodarska djelatnost, no to ne znači da novi Zakon eliminira komunalna društva iz sfere pogrebništva.

Zakon o pogrebničkoj djelatnosti

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija