Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

03. svibanj. 2020.

Modeli youth friendly gradova u Europi

dr. sc. Marko Kovačić i Marita Grubišić-Čabo, mag. anthrop. et soc. s Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu pripremili su istraživački izvještaj u kojem su analizirali postojeće modele certificiranja gradova na polju primjene i provedbe politika za mlade u Europi.

Osnovni cilj izvještaja bio je prikupiti informacije o različitim modelima gradova i općina prijatelja mladih s ciljem ekstrapolacije relevantnih kriterija koji bi se mogli u budućnosti primijeniti na hrvatski kontekst. Drugim riječima, istraživački izvještaj daje prikaz modela gradova i općina prijatelja mladih te analizira njihove pozitivne i negativne strane.

Cijeli dokument možete pronaći OVDJE.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija