Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

28. prosinac. 2021.

Na ručak u Glinu

Udruga “DOBRO DOBRIM” DoDo, zajedno sa stanovnicima, volonterima i donatorima obilježava prvu godišnjicu razornog potresa, a stiže i predsjednik Republike.

Predsjednik Republike susrest će se s volonterima Chefs Club Croatia i nezavisnim volonterima iz Zagreba, Istre i Banovine te članovima Udruge DOBRO DOBRIM DoDo koja čini nezamislivo mnogo, pomaže, gradi, savjetuje i povezuje.

Pozvani ste na ručak u podne u Glini koji pripremaju volonteri Chef club Croatia i leteći kuhari koji su hranu stanovništvu pripremali i neposredno nakon razornog potresa. Pozvani ste i na volontiranje jer posla ima i previše.

Udruga “DOBRO DOBRIM” DoDo
OIB: 67324979669
Broj računa: 1135193266
IBAN: HR3924840081135193266
SWIFT: RZBHHR2X
E-mail dobrodobrimdodo@gmail.com

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija