03. veljača. 2020.

Nacionalna konferencija savjeta mladih 2020 – povlaštene cijene aviokarata!

Za potrebe sudjelovanja na Konferenciji osigurali smo povlaštenu cijenu aviokarata za sudionike na relaciji Zagreb-Dubrovnik! U ovom trenutku pozivamo vas da iskažete interes za kupnju karata kako bi bili u mogućnosti napraviti rezervaciju.

Kao što ste već imali priliku čitati, ovogodišnja Nacionalna konferencija savjeta mladih održat će se od 2. do 4. listopada u Dubrovniku!

Isto tako, imali ste priliku čitati da od ove godine mijenjamo koncept na polju profila sudionika – osim članova savjeta mladih, na Konferenciji će sudjelovati i predstavnici JLRS-a. Predstavnici JLRS-a mogu biti predstavnici izvršne vlasti (gradonačelnici, načelnici, župani), njihovi zamjenici, predstavnici predstavničke vlasti (vijećnici), stručne službe (pročelnici, službenici) i ostali koji se bave mladima/savjetima mladih. Uvjet za sudjelovanje je da uz jednu ili dvije osobe iz savjeta mladih, sudjeluje i jedna osoba ispred JLRS-a.

Za potrebe sudjelovanja na Konferenciji osigurali smo i povlaštenu cijenu aviokarata za sudionike na relaciji Zagreb-Dubrovnik! U ovom trenutku pozivamo vas da iskažete interes za kupnju karata kako bi bili u mogućnosti napraviti rezervaciju. Napominjemo kako u ovom trenutku karte još uvijek nije potrebno kupiti, kao ni definirati imena putnika. To će biti potrebno izvršiti do rujna, a o tome ćete biti pravovremeno i detaljno informirani.

Broj karata je ograničen, a interes za kupnju jedne ili više tih karata možete iskazati popunjavanjem obrasca na https://forms.gle/4aBrzDCHb3aCvkkr6. Cijena takve jedne karte iznosi 991,25 HRK, što uključuje povratni let i jedan komad predane prtljage. Karta podrazumijeva let Zagreb-Dubrovnik u petak, 2. listopada, u 14:45h te let Dubrovnik-Zagreb u nedjelju, 4. listopada, u 6:15h.

Isto tako, pozivamo vas da krenete s rezervacijom smještaja u Dubrovniku za vrijeme Konferencije zbog mogućnosti popunjavanja kapaciteta i povećanja cijena.

Podsjećamo, troškove puta i smještaja sudionici osiguravaju sami iz proračuna savjeta mladih/JLRS-a, dok sve ostale troškove pokrivaju organizatori (prostor, govornici, materijali, večere, ručak, pauze za kavu itd.) – Udruga gradova u RH, Grad Dubrovnik i Savjet mladih Grada Dubrovnika.

U slučaju da trebate službeni poziv za sudjelovanje na Konferenciji, za potrebe pravdanja troškova, možete nam se obratiti na mario@udruga-gradova.hr.  Na istu e-mail adresu možete se obratiti ako imate bilo kakvo drugo pitanje u vezi Konferencije.