20. srpanj. 2021.

Nacionalna konferencija savjeta mladih od 15. do 17. listopada u Dubrovniku!

Nacionalna konferencija savjeta mladih održat će se, u organizaciji Udruge gradova i Grada Dubrovnika, od 15. do 17. listopada ove godine u Dubrovniku. Prijave za sudjelovanje bit će otvorene u rujnu, a broj sudionika će, zbog trenutne situacije, biti ograničen. Kako je već najavljeno, na Konferenciji će, uz članice i članove savjeta mladih, sudjelovati i predstavnici gradskih uprava.

Iako je prošlih godina Nacionalna konferencija savjeta mladih uključivala i predstavnike općinskih i županijskih savjeta mladih, ove godine će, zbog ograničenog broja sudionika, prijave biti omogućene samo za gradske savjete mladih i predstavnike gradskih uprava.

Tim ispred grada morat će okupljati dva predstavnika ili predstavnice savjeta mladih te jednog predstavnika ili predstavnicu gradske uprave (službenik/ca, pročelnik/ca, gradonačelnik/ca, zamjenik/ca gradonačelnika/ce, predsjednik/ca gradskog vijeća).

Svi detalji oko same Konferencije, uključujući povlaštene cijene smještaja i aviokarata, bit će objavljeni u rujnu.

Najave događanja

Sve najave događanja