Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

04. ožujak. 2019.

Tradicionalna Nacionalna konferencija savjeta mladih u rujnu u Slavonskom Brodu!

U organizaciji Udruge gradova u RH, Grada Slavonskog Broda i Savjeta mladih Grada Slavonskog Broda, tradicionalna Nacionalna konferencija savjeta mladih održat će se od 20. do 22. rujna ove godine u Slavonskom Brodu. Konferencija je središnji godišnji susret za sve savjete mladih u Hrvatskoj te će ove godine doživjeti četvrto uzastopno izdanje!

Konferencija za cilj ima jačanje uloge savjeta mladih u procesima donošenja odluka i kreiranju lokalnih politika te izgradnju kapaciteta samih članova savjeta mladih. Svake godine broj sudionika se povećava, a 2018. godine u Puli se okupilo više od 130 sudionika. Termin održavanja je od 20. do 22. rujna ove godine.

U tri dana trajanja konferencije stručnjaci iz područja rada s mladima doprinijet će kvaliteti programa i rasprava na Konferenciji. Ipak, najveći fokus bit će na samim članovima savjeta mladih koji će zajedničkim radom na temelju primjera dobre prakse iznjedriti konkretne rezultate Konferencije koji mogu biti korisni za njihov svakodnevni rad.

Veselimo se ponovnom susretu!

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija