Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

13. svibanj. 2019.

Nagrada “Najbolja praksa na temu građanske participacije”

Međunarodni opservatorij za participativnu demokraciju (IOPD) poziva jedinice lokalne samouprave da podnesu svoj prijedlog za 13. izdanje nagrade za “Najbolju praksu na temu građanske participacije”.

Riječ je o nagradi koju IOPD dodjeljuje svake godine za prepoznavanje inovativnih iskustava i javnih politika o sudjelovanju građana i lokalnoj demokraciji.

U ovom izdanju kandidati će biti ocijenjeni od strane stručnog žirija, nakon što prođu prvu fazu ocjenjivanja od strane svih članova IOPD-a, putem online participativne platforme PARTICIPATE OIDP. Svrha ove početne faze je, s jedne strane, dati vidljivost svim prijedlozima i, s druge strane, prikupiti mišljenja članova o svim podnesenim praksama.

Rok za podnošenje prijedloga je 9. lipnja 2019.

Sve informacije možete pronaći OVDJE.

Najave događanja

Sve najave događanja

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija