27. siječanj. 2016.

Najava seminara „Upravljanje protokolom“

Nastavlja se suradnja Hrvatske zajednice županija s Udrugom gradova i Visokom školom međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld, vodećom ustanovom u obrazovanju stručnjaka na području međunarodnih odnosa i diplomacije u ovom dijelu Europe. Stoga smo u prilici najaviti vam održavanje seminara “Upravljanje protokolom”.

Seminar će se održati koncem svibnja u Opatiji u organizaciji Hrvatske zajednice županija, Udruge gradova i Visoke škole Dag Hamarskjöld.

Tijekom dvodnevnog seminara obrađivat će se teme i vježbe koje se odnose na pravila u protokolarnom ponašanju, hijerarhiju i sastavljanje lista prvenstva, radni ručak, verbalnu diplomaciju, oslovljavanje i međukulturalne razlike u Europi i svijetu.

Seminar je namijenjen pročelnicima upravnih odjela, službenicima za protokol, savjetnicima za odnose s javnošću, ali i svima onima koji u svome radu koriste institucionalno, službeno komuniciranje.

Preliminarnu prijavu / iskaz interesa za sudjelovanjem na seminaru potrebno je izvršiti putem e-mail adrese gosp. Gorana Brkića, voditelja studija Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije „Dag Hammarskjőld“ – goran.brkic@diplomacija.hr

Dodatne i detaljnije informacije moguće su i putem mobitela gosp. Brkića 091 2092 080 te osobno u sjedištu Škole u Zagrebu, Ilica 242.