Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

02. listopad. 2012.

NAJAVLJUJEMO: Završna konferencija projekta LOCPART

Pozivamo zainteresirane na završnu konferenciju projekta LOCPART koja će biti održana u Biogradu na moru 12. i 13. listopada 2012.

Završna konferencija osmišljena je s namjerom predstavljanja projektnih rezultata s posebnim naglaskom na uspješna partnerstva koja su rezultirala projektnim aplikacijama na natječaje programa ”Europa za građane”. U subotu, 13. listopada u hotelu Ilirija, predstavnici slovenskih i hrvatskih gradova i općina predstavit će svoje projekte i aktivnosti provedene u okviru njih, a organizatori konferencije predstavit će i mogućnosti nove web stranice ”Lokalna partnerstva” kao alata za jednostavno traženje stranih partnera.

Kao uvodni dio konferencije, u petak 12. listopada, bit će održana jedriličarska regata. Prijavljeni sudionici konferencije pridružit će se posadama koje vode profesionalni skiperi stoga prijašnje jedriličarsko iskustvo zainteresiranih nije neophodno (preporučuje se nošenje sportske: tenisice, trenirka i vjetrovka). Istoga dana, zajednička večera uz prigodnu dodjelu pehara najbržoj jedriličarskoj posadi bit će organizirana u lounge bar Lavender (u sklopu hotela Ilirija).

Smještaj sudionika organiziran je u hotelu Kornati, Tina Ujevića 7, (zgrada do hotela Ilirija) na trošak organizatora dok putne troškove snose sudionici. Iz pojedine jedinice lokalne samouprave (i njenih ustanova i udruga) može se prijaviti do 5 osoba.

Projekt LOCPART financiran je sredstvima iz programa ”Europa za građane” koji je pokrenut 2007. zbog aktivnijeg uključivanja građana i jedinica lokalne i regionalne samouprave u aktivnosti međunarodne suradnje i razmjene s ciljem umrežavanja i promišljanja o temeljnim vrijednostima Europske unije. Dosad je u posljednjih par godina desetak hrvatskih gradova i općina uspješno apliciralo na natječaje programa ”Europa za građane”. Želja je organizatora nastaviti taj niz i u nadolazećim godinama te povećati broj lokalnih jedinica koje su ostvarile uspješna međunarodna partnerstva.

Molimo sve zainteresirane za sudjelovanje da ispune prijavnicu i dostave je na adresu elektroničke pošte marko@udruga-gradova.hr do utorka 9. listopada 2012. Broj osiguranih soba za noćenje je ograničen, stoga će organizatori popunjavati kapacitete sukladno pristizanju prijavnica.

Program Petak, 12. listopada

12:00 – 12:45 Registracija sudionika regate (lokacija – središnji dio rive) 12:45 – 13:00 Prirema za start regate (razvrstavanje po posadama) 13:00 – 14:30 1. plov regate 14:30 – 15:30 Pauza – tuna roštilj na rivi 15:30 – 17:00 2. plov regate 19:00 – 21:00 Zajednička večera (lounge bar Lavender) 20:00 – 20:30 Dodjela pehara nauspješnijoj posadi regate

Subota, 13. listopada

09:30 – 10:00 Registracija sudionika konferencije (hotel Ilirija) 10:00 – 10:15 Početak konferencije, uvodni govori 10:15 – 10:45 Prezentacija rezultata projekta LocPart (web portala) 10:45 – 11:45 Prezentacija prijavljenih projekata na Europe for citizens u 2012. 11:45 – 12:00 Coffe break 12:00 – 13:00 Nastavak prezentacije, evaluacija i follow up 13:00 Ručak i završetak konferencije

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija

Lokalna Hrvatska