Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

19. studeni. 2021.

NALAS-ov online tečaj o uspostavljanju lokalnih dnevnih boravaka

NALAS, mreža udruženja jedinica lokalne samouprave iz jugoistočne Europe, organizira online tečaj na temu uspostavljanja dnevnih boravaka i kako tome može doprinijeti lokalna samouprava. Tečaj će se provoditi na engleskom jeziku, a sastoji se od ukupno 4 modula. Svaki modul traje tjedan dana te od sudionika zahtjeva da odvoje 3 sata po modulu. Početak je predviđen 29. studenog, a prijave su otvorene do četvrtka, 25. studenog.

Pod dnevnim boravcima organizatori tečaja podrazumijevaju mjesto pružanja različitih socijalnih usluga namijenjenih djeci, obiteljima, osobama s invaliditetom, starijima, manjinama te svim ostalim ugroženim skupinama, uključujući one koji žive na rubu siromaštva. Međutim, važno je napomenuti da u praksi postoje različiti oblici organiziranog pružanja potrebnih usluga na lokalnoj razini pa samim time i različiti ustrojstveni oblici.

Tečaj će voditi Aleksandra Georgievska, stručnjakinja s 12 godina iskustva u razvoju i provedbi programa socijalne zaštite i programa socijalnih usluga za različite ugrožene skupine.

Više o samom tečaju možete pronaći OVDJE.

Prijaviti se možete na mario@udruga-gradova.hr, slanjem svojih podatak (Ime i prezime, grad koji predstavljate, funkciju u gradskoj upravi te e-mail adresu). Na istu adresu možete se obratiti za sva eventualna dodatna pitanja.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija