Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

18. ožujak. 2020.

NALAS-ov online tečaj “Uvod u upravljanje imovinom u vodnom sektoru” – prijave do 28. ožujka

Tečajevi u sklopu NALAS-ove e-Akademije namijenjeni su gradonačelnicima, vijećnicima i službenicima, a provodit će se u trajanju od tri do šest tjedana, ovisno o tečaju. Sudjelovanje za članove Udruge gradova je besplatno.

Tečaj započinje uvodnim webinarom koji će objasniti kako tečaj funkcionira, predstavit će se tim koji će vas voditi kroz tečaj te sama tema. Tijekom trajanja tečaja polaznici će koristiti moderne i interaktivne online alate za učenje, kao što su: studije slučaja, videozapisi, kvizovi, posebni zadaci, forumi za rasprave itd. Proces učenja će olakšavati moderator tečaja.

Udruga gradova je članica NALAS-a te je za članove Udruge gradova sudjelovanje u tečajevima besplatno. Polaznici će dobiti potvrde nakon uspješno završenog tečaja.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na tečaju, molimo vas da iskažete svoj interes kontaktiranjem Udruge gradova na mario@udruga-gradova.hr, do roka utvrđenog za pojedini tečaj. Za sve dodatne upite možete se obratiti menadžerici za komunikaciju u NALAS-u, Jeleni Janevska, na janevska@nalas.eu.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija