Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

23. rujan. 2022.

NALAS-ov online tečaj “Uvod u upravljanje imovinom u vodnom sektoru” – prijave do 29. rujna

NALAS u suradnji s RCDN-om organizira tečaj na temu upravljanja imovinom u vodnom sektoru koji će započeti 3. listopada i sastojati se od 8 modula koje će sudionici obraditi tijekom 6 tjedana trajanja. Tečaj će biti moderiran od strane gospođe Maje Medenica iz beogradske javne tvrtke za upravljanje imovinom u vodnom sektoru te gospodina Miodraga Kolića iz NALAS-a. Službeni jezik bit će srpski.

Tečaj započinje uvodnim webinarom  3. listopada na kojem će biti objašnjeno kako tečaj funkcionira, predstavit će se tim koji će vas voditi kroz tečaj te sama tema. Tijekom trajanja tečaja polaznici će koristiti moderne i interaktivne online alate za učenje, kao što su: studije slučaja, videozapisi, kvizovi, posebni zadaci, forumi za rasprave itd. Proces učenja će olakšavati moderator tečaja.

Udruga gradova je članica NALAS-a te je za članove Udruge gradova sudjelovanje u tečajevima besplatno. Polaznici će dobiti potvrde nakon uspješno završenog tečaja.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Prijaviti se možete na mario@udruga-gradova.hr, slanjem svojih podataka (Ime i prezime, grad koji predstavljate, funkciju u gradskoj upravi te e-mail adresu). Na istu adresu možete se obratiti za sva eventualna dodatna pitanja.

Rok za prijavu je 29. rujna do 12 sati.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija