Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

27. srpanj. 2016.

NALAS traži konzultante

NALAS poziva konzultante za mjesto međunarodnih, regionalnih i nacionalnih stručnjaka za pomoć u provedbi strategije jugoistočne Europe do 2020. godine – poslovi i prosperitet u europskih perspektivi, naročito u području učinkovite javne usluge u sklopu upravljanja potporama za rast.

Glavni očekivani rezultat je razrada koncepta i metodologije za platformu za decentralizaciju u jugoistočnoj Europi (South Eastern Europe Decentralisation Observatory). Cilj je i olakšati provedbu regionalnog akcijskog plana (RAP) na polju učinkovite javne usluge, kao i olakšati rad NALAS-a koji ima ulogu jednog od koordinatora u strategiji upravljanja potporama za rast do 2020. godine.

Kandidati iz Hrvatske mogu se prijaviti za međunarodne i regionalne stručnjake.

Rok za prijavu je 8. kolovoza 2016. godine.

Detalji i uvjeti:

ToR International Expert Decentralisation_Observatory

ToR Regional Expert Decentralisation_Observatory

ToR National Expert Decentralisation_Observatory

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija