Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

08. ožujak. 2024.

Natječaj “(ZAJEDNO) za bolje sutra” tvrtke dm-drogerie markt d.o.o.

Aktivnosti usmjerene na zdravlje i dobrobit zajednice čine okosnicu dm-ovog društveno odgovornog poslovanja te se, drugu godinu zaredom, dm snažnije fokusira na zdravlje žena. Ove godine dm svoje aktivnosti usmjerava na unapređenje menstrualnog zdravlja i promjenu u percepciji menstruacije te će danas, 8. ožujka, na Dana žena, otvoriti natječaj {ZAJEDNO} za bolje sutra koji za cilj ima odabir i pružanje podrške projektima koji doprinose promicanju, razvoju i unapređenju menstrualnog zdravlja žena svih dobnih skupina.

U sklopu natječaja dm-drogerie markt d.o.o. poziva sve lokalne jedinice, udruge, ustanove, hrvatske proizvođače te neprofitne pravne osobe da u razdoblju od 8. ožujka do 15. travnja prijave projekte u četiri kategorije:

1. podizanje razine znanja o menstrualnom zdravlju,
2. promjena percepcije menstruacije u javnosti,
3. proizvodi te
4. inovacije koje su neposredno povezane s temom menstrualnog zdravlja i/ili promjenom percepcije.

Povjerenstvo tvrtke odabrat će projekte te poduprijeti njihovu realizaciju.

Više informacija možete pronaći na: jedni za druge – zajedno

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija