Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

14. svibanj. 2020.

Nisko-ugljično energetsko planiranje na regionalnoj razini

Projekt PROSPECT2030 međunarodni je projekt čiji je cilj razvoj i napredak nisko ugljičnog energetskog planiranja na regionalnoj razini, a u Hrvatskoj se pilot-projekt provodi na području Splitsko-dalmatinske županije.

Energetski institut Hrvoje Požar na projektu surađuje s partnerima iz Italije, Austrije, Njemačke, Mađarske i Poljske kako bi pružio podršku regionalnim samoupravama kod usmjeravanja financijskih sredstava u programskom razdoblju do 2030. PROSPECT2030 pomaže regionalnim samoupravama na putu do nisko-ugljičnog razvoja, a u Hrvatskoj se izrađuje pilot projekt akcijskog plana za Splitsko-dalmatinsku županiju.

U sklopu projekta priprema se i regionalni izvještaj o dostupnosti i korištenju javnih sredstava za razvoj OIE koji podržavaju ublažavanje i prilagodbu klimatskim promjenama te Internetski interaktivni alat koji će sažeti rezultate i naučene lekcije sa predstojećih aktivnosti vezanih uz izgradnju kapaciteta. Projekt je financiran u sklopu programa Interreg Središnja Europa, a detaljnije o njemu možete pronaći na poveznici.

Ako ste zainteresirani za više detalja o projektu, slobodno se javite na mail mvajdic@eihp.hr.

Detaljnije o projektnim aktivnostima možete pročitati u PROSPECT2030-newsletter-travanj2020-HR

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija

Lokalna Hrvatska