Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

08. studeni. 2016.

Nominirajte vašu praksu za nagradu INpuls 2016

U nastavku ove objave nalazi se elektronički obrazac putem kojeg se vrši prijava najboljih gradskih praksi za nagradu Inovacije i najbolja praksa u lokalnoj samoupravi (INpuls 2016) te kratke upute za prijavu.

Prijava najboljih gradskih praksi za nagradu INpuls2016 provodi se putem elektroničkog obrasca u nastavku ove stranice. Morate biti prijavljeni kako biste vidjeli obrazac.

Obzirom da su nominacije proteklih godina nerijetko zauzimale više stranica, ovdje možete preuzeti word verziju nominacijskog obrasca koju možete koristiti za pripremu vaše nominacije na vašem računalu i suradnju s kolegama/icama u Gradu. Nakon što pripremite sadržaj u word dokumentu jednostavno ga iskopirajte u elektronički obrazac za prijavu. Također, pripremite si na jednom mjestu sve fotografije i dokumentaciju koju mislite priložiti uz nominaciju kako bi vam bilo jednostavnije te dokumente priložiti u elektronički obrazac.

Nakon što uspješno upišete vašu nominaciju i pritisnete tipku POŠALJI na kraju obrasca, stručna služba će pregledati nominaciju i objaviti je na web stranicama Udruge u pravilu u roku od 48 sati od trenutka predaje nominacije.

Napominjemo da ove godine nagradu INpuls dodjeljujemo i prema odluci javnosti. Na našim web stranicama uz svaku nominaciju postoji Facebook like tipka i samo jedna nominacija koja osvoji najviše “lajkova” na našim stranicama do kraja razdoblja ocjenjivanja praksi dobit će priznanje INpuls prema odluci javnosti. Stoga vas upućujemo da vaše nominacije slobodno dijelite na društvenim mrežama uz napomenu prijateljima/pratiteljima da moraju otvoriti vašu nominaciju na web stranicama Udruge i tamo pritisnuti Like tipku, budući da iz tehničkih razloga nismo u mogućnosti brojati pohvale koje vaša nominacija dobije na samom Facebooku.

Radi kvalitetnijeg prikaza vaše prakse na web stranicama i društvenim mrežama predlažemo da uz nominaciju obavezno priložite i fotografiju.

U slučaju tehničkih poteškoća nominaciju je moguće dostaviti e-mailom na najbolja.praksa@udruga-gradova.hr   Napominjemo da je u vašem interesu nominaciju predati kroz elektronički obrazac obzirom da se za nagradu prema odluci javnosti može glasati od trenutka objave nominacije na web stranicama Udruge gradova. Nominacije predane kroz elektronski obrazac bit će dostupne na web stranicama u pravilu u roku 48 sati od trenutka predaje ili ranije, a nominacije dostavljene e-mailom u trenutku kada se steknu uvjeti za objavu.

Morate biti prijavljeni kako bi mogli vidjeti zaključan sadržaj.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija