Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

19. prosinac. 2016.

Nominacije za priznanje INpuls2016

Pozivamo vas da provjerite je li nominacija vašeg grada za priznanje INpuls 2016 dostavljena i ispravno učitana u naš sustav. Rok za provjeru i ponovnu dostavu na objavu je 31. prosinca 2016. godine nakon čega više nećemo zaprimati nominacije.

Temeljem nekoliko prijava da poslana nominacija za nagradu INpuls 2016 nije objavljena na stranicama Udruge, izvršili smo provjeru u našem sustavu i objavili sve prispjele nominacije.

Pozivamo vas da provjerite je li vaša nominacija objavljena na ovom linku.

Ukoliko nominaciju najbolje prakse vašeg grada ne nalazite na gornjem linku, molimo da ponovo dostavite nominaciju na ovom linku ili e-mailom na najbolja.praksa@udruga-gradova.hr .

Napominjemo da ove godine nagradu INpuls dodjeljujemo i prema odluci javnosti. Na našim web stranicama uz svaku nominaciju postoji Facebook like tipka i samo jedna nominacija koja osvoji najviše “lajkova” na našim stranicama do kraja razdoblja ocjenjivanja praksi dobit će priznanje INpuls prema odluci javnosti. Stoga vas upućujemo da vaše nominacije slobodno dijelite na društvenim mrežama uz napomenu prijateljima/pratiteljima da moraju otvoriti vašu nominaciju na web stranicama Udruge i tamo pritisnuti Like tipku, budući da iz tehničkih razloga nismo u mogućnosti brojati pohvale koje vaša nominacija dobije na samom Facebooku.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija