Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

17. travanj. 2014.

Nove radionice za javnu nabavu najavljene Upravi za sustav javne nabave

Obavijest zainteresiranim polaznicima – Nove radionice za javnu nabavu najavljene Upravi za javnu nabavu Ministarstva gospodarstva

Udruga gradova uputila je Upravi za sustav javne nabave Ministarstva gospodarstva na odobrenje dva programa redovitog usavršavanja – dvije osmosatne radionice koje se planiraju održati u Rijeci 12. i 13. lipnja, a temeljem kojih polaznici  dobivaju potvrde  o redovitom usavršavanju u svrhu obnove certifikata iz područja javne nabave.

Teme radionica su:        

1) Okvirni sporazum, središnja i zajednička nabava u praksi.

2) Upravljanje bagatelnom nabavom, najnovija praksa DKOM-a, javna nabava i fiskalna odgovornost – novi obveznici davanja izjave o fiskalnoj odgovornosti.

Detaljne informacije o radionicama objavit će se na web stranicama Udruge odmah po zaprimljenoj obavijesti Uprave za sustav javne nabave o uvrštenju prijavljenih tema u odobrene programe izobrazbe.

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija