Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

08. travanj. 2015.

Ciklus obuke za javnu nabavu u travnju OTKAZAN

Zbog nepredviđenih okolnosti otkazan je travanjski ciklus izobrazbe iz javne nabave koji se trebao održati u Rijeci. Novi termini obuke bit će objavljeni u dogledno vrijeme.

Svaki polaznik koji prisustvuje na najmanje 75% propisanog trajanja Programa izobrazbe (37,5 sati) po završetku programa dobit će potvrdu Udruge gradova o pohađanju programa te će time steći uvjete za pristupanje polaganju ispita.

Kotizacija za program izobrazbe iznosi 3.300,00 kn.

Djelatnici gradskih uprava gradova koji su članovi Udruge gradova u Republici Hrvatskoj ostvaruju popust te za njih kotizacija iznosi 2.500,00 kn.

U cijenu su uključeni nastavni, radni i pomoćni materijali, troškovi svih pauza za kavu te troškovi ručka u dane provedbe programa.

Molimo zainteresirane da svoje prijave dostave putem e-maila na info@udruga-gradova.hr ili na brojeve telefona 01 6313 323, 01 6313 325 ili 01 4668 003.

Troškove kotizacije možete uplatiti na IBAN Udruge HR19 2402 0061 1006 7527 3, a u svrhu doznake upisati IME I PREZIME sudionika. Molimo Vas da prije pristupanja izobrazbi pošaljete dokaz o izvršenoj uplati na e-mail info@udruga-gradova.hr

Program izobrazbe s točnom satnicom i popisom tema te ostale pojedinosti od značaja za održavanje obuke:

Program rada udruga _TRAVANJ_2015

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija