Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

06. listopad. 2014.

Novi ciklus izobrazbe za javnu nabavu u listopadu!

Novi ciklus izobrazbe iz javne nabave će se održati od 17. do 19. listopada te od 24. do 26. listopada u Rijeci, Trpimirova 2 / polukat. Pogledajte program rada i detalje za prijavu.

Program izobrazbe s točnom satnicom i popisom tema te ostale pojedinosti od značaja za održavanje obuke možete pronaći u Program rada – listopad 2014

Udruga gradova ovlašteni je nositelj izobrazbe u području javne nabave dok izobrazbu provode treneri certificirani za provedbu programa od strane Ministarstva gospodarstva. Ovlaštenje nadležnog Ministarstva gospodarstva RH možete pogledati ovdje.

Svaki polaznik koji prisustvuje na najmanje 75% propisanog trajanja Programa izobrazbe ( 37,5 sati) će po završetku programa dobiti potvrdu Udruge gradova o pohađanju programa te će time steći uvjete za pristupanje polaganju ispita.

Kotizacija za program izobrazbe iznosi 3.300,00 kn. Djelatnici gradskih uprava gradova koji su članovi Udruge gradova u Republici Hrvatskoj ostvaruju popust te za njih kotizacija iznosi 2.500,00 kn. U cijenu su uključeni nastavni, radni i pomoćni materijali, troškovi svih pauza za kavu te troškovi ručka u dane provedbe programa.

Molimo zainteresirane da svoje prijave dostave putem e-maila na info@udruga-gradova.hr ili na brojeve telefona 01 6313 323, 01 6313 325 ili 01 4668 003. Troškove kotizacije možete uplatiti na IBAN Udruge HR19 2402 0061 1006 7527 3, a u svrhu doznake upisati IME I PREZIME sudionika. Molimo Vas da prije pristupanja izobrazbi pošaljete dokaz o izvršenoj uplati na e-mail info@udruga-gradova.hr

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija