Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

26. rujan. 2017.

Novi ciklus Obuka za članove savjeta mladih počinje 14. listopada

Udruga gradova u RH pokreće novi ciklus Obuke savjeta mladih koja je namijenjena članovima županijskih, gradskih i općinskih savjeta mladih, predstavnicima izvršnih i predstavničkih vlasti, stručnih službi, organizacija mladih i za mlade, kao i zainteresiranim pojedincima.

Ciklus započinje 14. listopada obukom u Dubrovniku za sudionike s područja Dubrovačko-neretvanske županije. Obuka će se održati u prostorijama te županije (Pred Dvorom 1) s početkom u 10 sati.

Osim Dubrovnika, dogovoreno je održavanja obuka i u sljedećih gradovima:

  • 20. listopada – Knin (Tuđmanova 2, zgrada Gradske uprave, gradska vijećnica, I. kat), početak u 11 sati
  • 28. listopada – Ogulin (Velika dvorana Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin, Bernardina Frankopana 7), početak u 10 sati
  • 4. studenog – Slatina (točno mjesto održavanja navest ćemo nakon konačnog dogovora), početak u 10 sati

Obuke su jednodnevne, a provode ih po 2 educirana trenera koja posjeduju praktična znanja s područja lokalne samouprave i djelovanja savjeta mladih.

Sudjelovanje na obuci je za polaznike besplatno i ne naplaćuje se kotizacija.

Iskaz interesa za održavanjem obuke u vašem gradu, dogovor oko termina, upiti i/ili više informacija na mario@udruga-gradova.hr ili na http://obukasm.weebly.com/.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija