Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. siječanj. 2018.

Novi NALAS-ov online tečaj – “Uvođenje rodne ravnopravnosti na lokalnoj razini“

Nakon uspješno provedenog prvog tečaja i odličnih povratnih informacija sudionika, NALAS, mreža udruženja jedinica lokalne samouprave jugoistočne Europe, organizira novi online tečaj pod nazivom “Uvođenje rodne ravnopravnosti na lokalnoj razini“.

Poziv i sve informacije o ovom tečaju dostupne su na: http://www.nalas.eu/News/Gender_course_2. Tamo možete pronaći sve detalje o tečaju, izjave sudionika, kao i promotivni video i brošuru.

Tečaj ima 4 modula i provodit će se tijekom 4 tjedna, od 5. veljače do 2. ožujka 2018. godine. Počet će s uvodnim webinarom 5. veljače i biti će vođen od strane stručnjaka za rodnu ravnopravnost.

Tečaj je na engleskom jeziku, besplatan je, a sudionici će dobiti potvrde nakon što ga uspješno završe.

Tečaj je, osim članovima NALAS-ovih radnih skupina, namijenjen svim zainteresiranim predstavnicima jedinica lokalne samouprave.

Prijaviti se možete do 29. siječnja, slanjem e-mail poruke na mario@udruga-gradova.hr. U poruci navedite ime i prezime, grad, poziciju i e-mail adresu sudionika kojeg prijavljujete.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija