Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

20. ožujak. 2023.

Novi poziv za program YEP – Mladi izabrani političari 2023!

Europski odbor regija (OR) ponovno je objavio godišnji poziv za podnošenje prijava za Program mladih izabranih političara 2023. Program je otvoren za lokalne i regionalne dužnosnike rođene nakon 1. siječnja 1982. koji su voljni umrežiti se, razmijeniti najbolje prakse, pridonijeti radu OR-a te raspravljati s njegovim članovima i drugim europskim političarima.

U prošlim izdanjima mogli su se prijaviti samo političari iz država članica Europske unije, ali ove godine vrata su otvorena i za kandidate iz zemalja kandidata za članstvo u EU (Albanija, Moldavija, Sjeverna Makedonija, Crna Gora, Srbija, Bosna i Hercegovina, Turska i Ukrajina). .

Za ovogodišnji program bit će odabrano 150 mladih lokalnih i regionalnih lidera, koji će imati priliku uključiti se u nekoliko aktivnosti koje će se organizirati do kraja godine.

Rok za prijave je 10. travnja. Mladi političari mogu se prijaviti putem ove poveznice, a više informacija o YEP programu dostupno je na web stranici CoR-a.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija