Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

01. prosinac. 2015.

Novi Statut Udruge gradova i Poslovnik Skupštine Udruge

Na redovitoj sjednici Skupštine Udruge gradova održanoj u Tuhelju 20. studenoga usvojeni su novi akti Udruge.

Tekst Prijedloga statuta Udruge gradova bio je u javnoj raspravi članstva gotovo puna tri mjeseca. Za to je vrijeme raspravljen i od strane Radne skupine za sustav lokalne samouprave. Svi prijedlozi i primjedbe kolega za poboljšanjima i dopunama uvršteni su u finalni tekst Statuta koji je i usvojen na redovnoj sjednici Skupštine održane 20. studenoga u Tuhelju. Još jednom Ured Udruge gradova zahvaljuje svima koji su dali svoj doprinos da naš temeljni akt bude što bolji i kvalitetniji.

USVOJENO – STATUT UDRUGE GRADOVA

Uz novi Statut izglasan je i novi, u cijelosti usklađeni Poslovnik Skupštine Udruge gradova.

USVOJENO – POSLOVNIK

Ujedno koristimo priliku još jednom čestitati na izboru novom podpredsjedniku Udruge gradova, gosp. Nikoli Blaževiću iz Knina te se zahvaliti domaćinima Susreta, gosp. Hanžeku i gosp. Turku.

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija