Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

24. listopad. 2018.

Novi online tečajevi NALAS-ove e-Akademije

Početkom studenog NALAS kreće s tri nova online tečaja u sklopu svoje e-Akademije. Tečajevi su: Uvod u upravljanje imovinom u vodnom sektoru, Uvod u ravnopravnost spolova na lokalnoj razini i Upravljanje rizicima katastrofe.

Detalje o tečaju potražite OVDJE. Tečajevi će se provoditi u razdoblju od 3 do 6 tjedana, ovisno o tečaju, počevši od prva dva tjedna studenog, s uvodnim webinarom koji će objasniti na koji način će se tečaj odvijati, predstavit će tim koji će voditi tečaj i pružiti orijentaciju na njegovu temu. Tijekom trajanja tečaja sudionici će učiti pomoću suvremenih, interaktivnih alata za online učenje kao što su: studije slučaja, čitanja, videozapisi, kvizovi, zadaci, tribine za raspravu itd.

Prva dva tečajeva dostupna su na engleskom jeziku, a treći na bosanskom jeziku. Sudjelovanje je besplatno za predstavnike jedinica lokalne samouprave, a sudionici će nakon uspješnog završetka tečaja dobiti potvrde.

Tečajevi su namijenjeni donositeljima odluka i stručnim službama jedinica lokalne samouprave.

Prijave su otvorene do 29. listopada, a prijaviti se možete slanjem e-mail poruke na info@udruga-gradova.hr sa sljedećim podacima:

  • ime tečaja na koji se prijavljujete
  • Vaše ime i prezime
  • JLS, institucija, organizacija ispred koje se prijavljujete
  • Vaša funkcija
  • kontakt e-mail adresa

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija