Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

08. travanj. 2013.

O programu INPULS

Općenito o programu inpuls

Udruga gradova prepoznala je da u praktičnom životu lokalne samouprave postoje brojni primjeri iznimno kvalitetnog i inovativnog poslovanja (najbolje prakse) koji nisu dovoljno istaknuti u široj javnosti niti sustavno dokumentirani, obrađivani i prezentirani. Upravo zbog izostanka promocije takvih primjera, lokalne zajednice ne prepoznaju u dovoljnoj mjeri kvalitetu takvog poslovanja, a zbog izostanka stalne dostupnosti dokumentirane prakse otežano je širenje kvalitetnog i inovativnog poslovanja, bilo neposrednom primjenom takve prakse u drugim jedinicama lokalne samouprave ili uvrštavanjem iste u obrazovne i/ili promotivne programe Udruge gradova i drugih subjekata na tržištu.

Ovaj program se nastavlja na projekt najbolje prakse kojeg je 2003/2004 godine provodio Savez gradova i općina RH na inicijativu Vijeća Europe.

Ovim programom sustavno će se prikupljati, objavljivati, ocjenjivati i nagrađivati najbolja praksa u lokalnoj samoupravi.

Cilj programa

Program najbolje prakse u lokalnoj samoupravi pokreće se s ciljem:

  • Pronalaženja i isticanja najbolje prakse u lokalnoj samoupravi
  • Povećanja vidljivosti i dokumentiranosti najbolje prakse
  • Poticanja primjene najbolje prakse u drugim jedinicama lokalne samouprave
  • Širenja najboljih primjera kroz obrazovne programe, seminare, radionice, itd.
  • Stalne promocije inovativne lokalne samouprave u javnosti

Primjedbe, prijedloge i sugestije u vezi programa možete dostaviti na najbolja.praksa@udruga-gradova.hr

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija