09. veljača. 2016.

Obavijest korisnicima

Od danas je registriranim službenicima i dužnosnicima gradova na ovim web stranicama omogućeno izravno postavljanje pitanja i davanje odgovora na postojeće upite te sudjelovanje u općim raspravama. Pozivamo vas da iskoristite ovu mogućnost.

Na zahtjev većeg broja korisnika koji su podržali uvođenje foruma na ove stranice, proširili smo funkcionalnost rubrike Pitanja&odgovori kako biste mogli samostalno postavljati pitanja i odgovarati na upite vaših kolega/ica iz drugih gradova. Trenutno je na forumu registrirano oko 2000 službenika i dužnosnika. Klasičan forum nismo uvodili jer nam ovo rješenje omogućuje bolje povezivanje s drugim elektroničkim uslugama koje smo razvili ili planiramo razviti, ali smo omogućili da vodite netematske rasprave u grupi Ostalo.

Kada otvorite rubriku Pitanja&odgovori, u desnom stupcu možete filtrirati pitanja prema područjima rasprave (vidljiva su samo područja u kojima su postavljena pitanja), a na dnu tog okvira imate i tipku za postavljanje pitanja. Ista takva kontrola nalazi se i iznad popisa pitanja koja pregledavate. Pritiskom na tu tipku potrebno je upisati kraći naziv vašeg pitanja, odabrati područje na koje se vaše pitanje odnosi te zatim napisati vaš upit sa dovoljno informacija za davanje odgovora i pritisnuti tipku “Objaviti pitanje”. Vaše pitanje bit će odmah objavljeno bez pregleda od strane administratora ovog portala.

Ukoliko želite pročitati određeno pitanje i/ili ponuditi odgovor na njega, pritisnite naziv pitanja koje će se u cijelosti prikazati na ekranu, a ispod pitanja bit će prikazani svi raniji komentari na postavljeno pitanje (ukoliko ih je bilo) i prostor u kojem vi možete ponuditi odgovor.

Molimo vas da isprobate ovaj sustav i javite nam vaše mišljenje o njemu kako bismo ga znali unaprijediti i prilagoditi vašim potrebama.

Ocjena sustava "Pitanja i odgovori"

Ocjena 1(loše) - 5(odlično)
  • Ovo je prostor za primjedbe, kritike, komentare, prijedloge i sve ostalo što nam želite reći o sustavu