05. ožujak. 2012.

Objava termina izobrazbe u sustavu javne nabave – Rijeka, ožujak 2012.

Otvoren je novi ciklus izobrazbe u sustavu javne nabave u razdoblju od 23. ožujka do 1. travnja 2012. godine u Rijeci.

Udruga gradova u Republici Hrvatskoj ovlašteni je nositelj Programa izobrazbe u području javne nabave. Ovlaštenje je dostupno ovdje.

Udruga gradova namjerava provesti izobrazbu u području javne nabave u trajanju od 50 sati u sljedećim terminima:

• petak, 23. ožujka u trajanju od 14:00-20:00
  • subota, 24. ožujka u trajanju od 9:00-17:45
  • nedjelja, 25. ožujka u trajanju od 9:00-16:15
  • petak, 30. ožujka u trajanju od 14:00-20:15
  • subota, 31. ožujka u trajanju od 9:00-17:30
  • nedjelja, 1. travnja u trajanju od 9:00 do 16:00

Izobrazba se odvija u prostorijama Centra Zamet, Bože Vidasa bb, Rijeka.

Detaljan program možete pogledati ovdje.

Obuku provode treneri certificirani od strane Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva za provedbu programa u području javne nabave. Popis trenera možete pogledati ovdje.

Cijena programa iznosi 2.500,00 kn za sudionike iz gradova učlanjenih u Udrugu gradova u Republici Hrvatskoj, odnosno 3.300,00 kuna za sve ostale sudionike. U cijenu su uključeni nastavni, radni i pomoćni materijali, troškovi svih pauza za kavu, te troškovi ručka u dane provedbe programa. Kotizaciju molimo uplatiti na žiro račun Udruge gradova 2360000-1101695750 (ZABA), a u svrhu doznake upisati IME I PREZIME sudionika.

Molim Vas da prije pristupanja izobrazbi pošaljete dokaz o izvršenoj uplati na faks Ureda Udruge broj 01 4668 003.

Svaki će polaznik koji prisustvuje na 90% nastave (45 sati) po završetku programa dobiti potvrdu Udruge o pohađanju programa, te će time steći uvjete za pristupanje polaganju ispita.

Molimo Vas da sudjelovanje na treningu potvrdite putem maila na info@udruga-gradova.hr ili na brojeve telefona 01 6313 323, 01 6313 325 ili 01 4668 003.