27. veljača. 2012.

Objava termina izobrazbe u sustavu javne nabave – Rijeka, prosinac 2010.

Otvoren je novi ciklus izobrazbe u sustavu javne nabave u razdoblju od 3.-12. prosinca 2010. godine u Rijeci.

Udruga gradova u Republici Hrvatskoj ovlašteni je nositelj Programa izobrazbe u području javne nabave, osnove za provedbu članka 12.a. Zakona o javnoj nabavi (“Narodne novine”, broj 110/07 i 125/08), koji propisuje da u pripremi i provedbi postupaka javne nabave kod obveznika primjene Zakona mora sudjelovati najmanje jedna osoba sa završenim specijalistički programom izobrazbe u području javne nabave, ukoliko je procijenjena vrijednost predmeta nabave viša od 300.000,00 (za robu i usluge), odnosno od 500.000,00 kuna (za radove).

Udruga gradova namjerava provesti izobrazbu u području javne nabave u trajanju od 50 sati u sljedećim terminima:

• petak, 3. prosinca u trajanju od 14:00-21:00
  • subota, 4. prosinca u trajanju od 9:00-20:00
  • nedjelja, 5. prosinca u trajanju od 9:00-14:00
  • petak, 10. prosinca u trajanju od 14:00-20:45
  • subota, 11. prosinca u trajanju od 9:00-20:00
  • nedjelja, 12. prosinca u trajanju od 9:00 do 12:30

Detaljan program možete pogledati ovdje.

Obuku provode treneri certificirani od strane Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva za provedbu programa u području javne nabave, a dolaze iz gradske uprave i komunalnih društava Grada Rijeke.

Cijena programa iznosi 2.500,00 kn (PDV uključen) za sudionike iz gradova učlanjenih u Udrugu gradova u Republici Hrvatskoj, odnosno 3.300,00 kuna za sve ostale sudionike. U cijenu su uključeni nastavni, radni i pomoćni materijali, troškovi svih pauza za kavu, te troškovi ručka u dane provedbe programa. Kotizacija se uplaćuje po ponudi koju će Vam ured Udruge gradova proslijediti po izvršenoj prijavi. Sudionici koji su prošli radionice u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva gospodarstva te su dužni odslušati program od 35 sati kako bi pristupili ispitu plaćaju cijenu od 2.500 kn (PDV uključen).

Molim Vas da prije pristupanja izobrazbi pošaljete dokaz o izvršenoj uplati na faks Ureda Udruge broj 01 4668 003.

Svaki će polaznik koji prisustvuje na 90% nastave (45 sati) po završetku programa dobiti potvrdu Udruge o pohađanju programa, te će time steći uvjete za pristupanje polaganju ispita.

Molimo Vas da najkasnije do srijede 1. prosinca potvrdite sudjelovanje na treningu, putem maila na info@udruga-gradova.hr ili na brojeve telefona 01 6313 323, 01 6313 325 ili 01 4668 003.