25. veljača. 2020.

Objavljen kalendar NALAS-ove e-Akademije za 2020. godinu

NALAS je objavio kalendar svoje e-Akademije za 2020. godinu. Tečajevi u sklopu e-Akademije namijenjeni su gradonačelnicima, vijećnicima i službenicima, a provodit će se u trajanju od tri do šest tjedana, ovisno o tečaju. Sudjelovanje za članove Udruge gradova je besplatno.

Tečaj započinje uvodnim webinarom koji će objasniti kako tečaj funkcionira, predstavit će se tim koji će vas voditi kroz tečaj te sama tema. Tijekom trajanja tečaja polaznici će koristiti moderne i interaktivne online alate za učenje, kao što su: studije slučaja, videozapisi, kvizovi, posebni zadaci, forumi za rasprave itd. Proces učenja će olakšavati moderator tečaja.

Udruga gradova je članica NALAS-a te je za članove Udruge gradova sudjelovanje u tečajevima besplatno. Polaznici će dobiti potvrde nakon uspješno završenog tečaja.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na tečaju, molimo vas da iskažete svoj interes kontaktiranjem Udruge gradova na mario@udruga-gradova.hr, do roka utvrđenog za pojedini tečaj. Za sve dodatne upite možete se obratiti menadžerici za komunikaciju u NALAS-u, Jeleni Janevska, na janevska@nalas.eu.