Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

03. travanj. 2018.

Objavljen poziv Zaklade ”Hrvatska za djecu” za sufinanciranje programa i projekata

Otvoren je javni poziv za (su)financiranje programa i projekata za djecu i mlade namjenjen pravnim osobama.

Aktivnosti i svrha programa/projekata za koje se traži (su)financiranje od Zaklade moraju biti usmjereni na promicanje dobrobiti osobnih i imovinskih prava djece te osnaživanje obitelji u situacijama različitih socijalnih, zdravstvenih, odgojnih i obrazovnih potreba djece, odnosno na podupiranje kulturnih, obrazovnih, sportskih, rekreacijskih, vjerskih i drugih sadržaja od vitalne važnosti za rast i razvoj djece i mladih. Krajnji korisnici programa/projekata mogu biti samo i isključivo djeca i mladi, do najviše 29 godina starosti, s prebivalištem ili boravištem na području Republike Hrvatske.

Vremensko razdoblje za provedbu programa i projekata prijavljenih u sklopu ovog Javnog poziva može trajati najduže 14 (četrnaest) mjeseci i to u razdoblju od 1. srpnja 2018. do 31. kolovoza 2019. godine.

Zaklada će temeljem ovog Javnog poziva (su)financirati programe i projekte pravnih osoba u najnižem pojedinačnom iznosu od 10.000 kn, odnosno u najvišem pojedinačnom iznosu od 250.000 kn.

Poziv za (su)financiranje programa/projekata otvoren je do 2. svibnja 2018. 

Dodatne informacije (čitavi tekst poziva, dodatne upute i prateća dokumentacija) možete potražiti na službenim stranicama Zaklade.

Prva radionica za potencijalne prijavitelje održat će se u Zagrebu  u ponedjeljak, 9. travnja 2018. godine, s početkom u 10:00 sati, u Hrvatskoj matici iseljenika – dvorana „Matis“ (Trg Stjepana Radića 3). Prijava na Radionicu je obavezna i to elektroničkom poštom na e-adresu potpore.po@zhzd.hr, uz obavezni naslov poruke Prijava na Radionicu br. 1 – 9. 4. 2018.

Prijavu je potrebno izvršiti do najkasnije petka, 6. travnja 2018. godine 16:00 sati. Radi ograničenja prostora, svaka pojedina zainteresirana pravna osoba – prijavitelj u mogućnosti je prijaviti najviše 2 fizičke osobe koje će u njezino ime prisustvovati Radionici. U prijavi na Radionicu (e-poruci) potrebno je navesti samo broj osoba koje se prijavljuju za prisustvovanje na Radionici, dok druge osobne podatke o istima nije potrebno navoditi. Sudjelovanje na Radionici je besplatno, dok trošak dolaska na istu (trošak prijevoza) snosi pravna osoba – prijavitelj.

Zaklada „Hrvatska za djecu“ neprofitna je organizacija koju je 2008. godine posebnim Zakonom o Zakladi „Hrvatska za djecu“ (NN 129/08, 145/10) osnovala Republika Hrvatska, dok osnivačka prava i obveze u njezino ime ostvaruje Vlada Republike Hrvatske. Rad Zaklade primarno se financira iz prihoda koje država ostvari od igara na sreću.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija