23. studeni. 2011.

Obuka članova gradskih vijeća i savjeta mladih

Udruga gradova održala je 4. i 5. studenog obuku članova gradskih vijeća i savjeta mladih u Gradu Orahovici.

Obuku je pohađalo 12 sudionika (5 članova Gradskog vijeća, 2 člana Savjeta mladih i 5 službenika gradske uprave). Neke od tema obuke su djelokrug, tijela, ovlasti i financiranje jedinica lokalne samouprave; sudjelovanje građana u procesima odlučivanja; odnosi između izabrang čelnika i vijeća te timski rad; osnove javnog nastupa; etika; akti i nadzor zakonitosti; te savjet mladih.

Ukoliko ste zainteresirani za organizaciju obuke članova gradskih vijeća i savjeta mladih, upit možete poslati na mail nives@udruga-gradova.hr