Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. studeni. 2017.

Obuka o održivom gospodarenju otpadom održana u Osijeku

Udruga gradova i Grad Osijek organizirali su obuku o održivom gospodarenju otpadom koja je održana dana 15. studenoga.

Osječkoj je obuci prisustvovalo pedesetak zainteresiranih sudionika iz Osijeka, Vukovara, Iloka, Belog Manastira, Belišća, Valpova, Županje, Vinkovaca, Našica, Slavonskog Broda, načelnici i pročelnici iz općina s područja Vukovarsko-srijemske i Osječke županije, potom predstavnici Unikom-a i drugih komunalnih poduzeća, predsjednici i vijećnici gradskih četvrti Grada Osijeka te gimnazijalci kojima su gospodarenje otpadom i čisti okoliš teme od interesa.

U uvodnom dijelu obuke, nakon što su predstavljeni ciljevi i svrha njezina organiziranja, predstavljeni su i pokazatelji osječkog Unikom-a koji prednjači u postizanju ciljeva definiranih hrvatskom i europskom regulativom. Stručni dio obuke održala je gđa Sonja Polonijo, savjetnica za razvoj u poduzeću Eko-Murvica d.o.o., koja je uz prikaz normative, dala i pregled rješenja u pojedinim uspješnim gradovima i odgovarala na brojna pitanja sudionika.

Gradu Osijeku još jednom zahvaljujemo na pomoći i susretljivosti pri organizaciji ovog događanja!

Sljedeće obuke su:

– Zagreb, 6. prosinca u 9 sati, hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100a
– Varaždin, 12. prosinca u 9.30 sati, Palača Herzer, Franjevački trg 10

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija