27. ožujak. 2015.

Očitovanje na Strategiju razvoja javne uprave

Udruga gradova očitovala se na najnoviju verziju Prijedloga strategije razvoja javne uprave 2014. – 2020. te je iznijela niz konkretnih primjedaba i prijedloga za poboljšanje.

Očekujemo da se o Prijedlogu strategije provede šira rasprava, neizostavno uključe lokalne jedinice i njihove nacionalne organizacije te da se, u konačnici, usvoji dokument koji će biti trajnije vrijednosti i nadići trajanje jednog mandatnog razdoblja te koji će predstavljati istinski i iskreni konsenzus političkih stranaka, lokalne samouprave, znanstvene zajednice i samih građana.

Očitovanje Udruge gradova na Prijedlog strategije Strategija razvoja javne uprave 2014.-2020.god