Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

27. ožujak. 2015.

Očitovanje na Strategiju razvoja javne uprave

Udruga gradova očitovala se na najnoviju verziju Prijedloga strategije razvoja javne uprave 2014. – 2020. te je iznijela niz konkretnih primjedaba i prijedloga za poboljšanje.

Očekujemo da se o Prijedlogu strategije provede šira rasprava, neizostavno uključe lokalne jedinice i njihove nacionalne organizacije te da se, u konačnici, usvoji dokument koji će biti trajnije vrijednosti i nadići trajanje jednog mandatnog razdoblja te koji će predstavljati istinski i iskreni konsenzus političkih stranaka, lokalne samouprave, znanstvene zajednice i samih građana.

Očitovanje Udruge gradova na Prijedlog strategije Strategija razvoja javne uprave 2014.-2020.god

Najave događanja

Sve najave događanja

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija