Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

19. kolovoz. 2011.

Odobren projekt tehničke pomoći za izradu projekata

Europska komisija odobrila je projekt tehničke pomoći hrvatskim i slovenskim gradovima za izradu i prijavu projekata u program Europa za građane. Projekt je vrijedan 100.000 eura, a provodit će ga Udruga gradova u partnerstvu sa Skupnost občin Slovenije.

U sklopu projekta Udruga gradova (UG) i Skupnost občin Slovenije (SOS) direktno će raditi sa hrvatskim i slovenskim gradovima i udrugama sa područja odabranih gradova na izradi projekata koje će gradovi i udruge nominirati za financiranje iz programa Europa za građane (Program). UG i SOS omogućit će neophodna partnerstva između gradova, napraviti primarnu selekciju projektnih ideja prihvatljivih za Program te direktno raditi sa izabranim gradovima i organizacijama na izradi prijedloga projekta i podnošenju tih prijedloga na natječaje Programa. Ovakvom suradnjom sa gradovima i organizacijama osigurat će se bitno veća uspješnost gradova i organizacija na natječajima Programa.

U sklopu projekta bit će pokrenut i interaktivni web portal za stvaranje partnerstava između hrvatskih i slovenskih gradova te promociju mogućnosti za investiranje u te gradove, a koji će po završetku projekta biti spreman za uključivanje partnera iz Italije, Austrije, Mađarske te drugih država srednje i jugoistočne Europe.

Zainteresirani će saznati više informacija u veljači 2012. godine u Mariboru na službenom otvaranju projekta i foruma za stvaranje partnerstva.

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija