Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

08. veljača. 2016.

Održan drugi partnerski sastanak projekta

U petak 5.2.2016. održan je drugi sastanak partnera projekta Participativno upravljanje prirodnim resursima koji će educirati građane Velike Gorice o važnosti zaštite prirodnih resursa i potaknuti ih da aktivno sudjeluju u kreiranju lokalnih politika vezanih za upravljanje ovim resursima.

Predstavnici uključenih partnera (DOOR, Velika Gorica, Udruga gradova, Odraz i ZMAG) raspravili su trenutno stanje implementacije projekta i dogovorili iduće korake te aktivnosti.

Iduće aktivnosti koje treba provesti u neposrednoj budućnosti tiču se javne nabave za usluge grafičkog dizajna, tiska i provedbe promotivne kampanje u javnom prijevozu.

Odlučeno je da partneri neće pristupiti izradi posebnog logotipa za projekt već se za potrebe grafičke prezentacije koristiti kolorirana kratica #suDjelujVG.

Iako nije odgovorna za provedbu najavljenih aktivnosti u prvoj polovici godine, Udruga gradova će biti zadužena da u drugoj polovici 2016. organizira studijsko putovanje na temu participativnog upravljanja prirodnim resursima za 46 sudionika, predstavnika JLS-a, OCD-a i medija. Jedna od predloženih destinacija jest francuski grad Grenoble kao primjer uspješnog participativnog upravljanja gradskim vodovodom.

 

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija