Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

22. svibanj. 2017.

Održan sedmi sastanak projektnih partnera

U petak, 19. svibnja 2017. godine, održan je sedmi po redu sastanak projektnih partnera na Recikliranom imanju – Vukomerić. Dogovoreni su detalji predstojećih događanja i radionica, a teme koje su se dotaknule bile su: reorganizacija volonterskog programa, nadolazeći sastanak radne grupe, lokalne zagovaračke kampanje.

Grad Velika Gorica kroz projekt Participativno upravljanje prirodnim resursima kontinuirano radi na unaprjeđivanju komunikacije s građanima kako bi se građani što više uključili u procese odlučivanja o upravljanju šumama i vodama na području Velike Gorice.

Ostali partneri sudjeluju u projektnim radnjama u okviru svojih redovnih aktivnosti, pa je tako dogovoreno da Udruga gradova bude organizator predstojećih transfernih radionica koje će se održati u Rijeci, Osijeku, Koprivnici i Zadru s ciljem prenošenja znanja, vještina i informacija o organiziranju građanske participacije u lokalnim zajednicama zainteresiranim predstavnicima jedinica lokalne samouprave i organizacija civilnog društva.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija