Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

21. listopad. 2019.

Održana Konferencija o gospodarenju komunalnim otpadom – preuzmite prezentacije

17. i 18. listopada 2019. godine održana je Konferencija o gospodarenju komunalnim otpadom u Kaštel Lukšiću. Konferenciju je organizirala tvrtka Eko.-Adria d.o.o. u suradnji sa svojim partnerima.

Prvog dana konferencije tematika je obuhvaćala izmjene i dopune Uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom, nove Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja MKO i BKO, izračun cijena javne usluge i ostala pitanja vezana uz sustav održivog gospodarenja otpadom u jedinicama lokalne samouprave. Drugog dana se tematika usmjerila na komunalno redarstvo, zaštitu životinja u jedinicama lokalne samouprave i problem komunikacije s korisnicima javne usluge.

Poveznice na materijale s konferencije nalaze se u nastavku.

Prezentacije (DropBox)
Galerija slika

 

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija