31. ožujak. 2014.

Održana obuka u Duga Resi

U Gradu Duga Resa održana je 28. i 29. ožujka obuka članova Gradskog vijeća, Gradskog savjeta mladih, članova odbora i povjerenstava te drugih zainteresiranih osoba iz gradske uprave.

U Gradu Duga Resa održana je proteklog vikenda obuka članova Gradskog vijeća i Gradskog savjeta mladih na kojoj je sudjelovalo 25 predstavnika Vijeća, Savjeta, gradske uprave te radnih tijela, odbora i povjerenstava.

Obuka je provedena u dinamičnoj atmosferi uz puno interesa sudionika o aktualnim zbivanjima i problemima s kojima se danas susreću gradovi, od komunalnog gospodarstva do financiranja eu projekata. Uz interaktivna predavanja i razgovore o pojedinim temama na obuci su provedene i vježbe te je održana simulacija sjednice Gradskog vijeća. Jedna od novijih i po komentarima polaznika zanimljivijih vježbi, bila je izgradnja tornja koja zahtijeva zajedništo, suradnju, dogovor i kompromis, baš ono što nam često nedostaje u svakodnevnoj bilo privatnoj, bilo poslovnoj komunikaciji.