Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

14. prosinac. 2015.

Održana treća po redu LLSEE obuka trenera u Zagrebu

U Zagrebu je prošli tjedan (7.-11. prosinca) održan treći program obuke za trenere u okviru međunarodnog projekta “Local Leaders in Southeast Europe: Lead for Change” (LLSEE).

Na obuci koju je organizirala Udruga gradova na temu “Razvijanje investicijskih projekata u infrastrukturi” sudjelovalo je 18 osoba, službenika u jedinicama lokalne samouprave i isporučiteljima vodnih usluga iz Hrvatske, Srbije, BiH i Makedonije.Tijekom pet radnih dana, sudionici obuke stekli su nova i razvili postojeća znanja na području definiranja ciljeva projekta, ciljnih skupina, planiranja projektnih aktivnosti te apliciranja za dodjelu financijskih sredstava.

U okviru programa obuke, u utorak 8. prosinca, organizirana je i grupna studijska posjeta pročistaču otpadnih voda u Velikoj Gorici s ciljem upoznavanja s praktičnim iskustvima prilikom izrade projekata vodno-komunalne infrastrukture.

Cilj projekta LLSEE kojeg provodi Mreža udruženja lokalnih vlasti u jugoistočnoj Europi (NALAS) sredstvima Njemačkog društva za međunarodnu suradnju (GIZ), jest razvijanje kapaciteta i uvođenje suvremenih praksi upravljanja u lokalnu samoupravu i komunalna poduzeća te pružanje podrške u provedbi projekata koji su financirani iz međunarodnih donatorskih programa.

Nastavak projekta očekuje se u drugoj polovici siječnja kada će u Hrvatskoj biti organizirana četvrta po redu obuka trenera.

ZagrebToT3_a ZagrebToT3_b

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija